banner797
Geçen hafta yazdığımız yazıda, rakiplerimizin kimler olacağı ve algılamaların iyi yönetilemediği konusunda yazmıştık. Yani bizim takımımızın rakipleri iyi takımlar değil alt kategorideki takımlar olmalı. Haddimizi bilerek oynar ve ayağımızı yorganımıza göre uzatırsak bu ligde büyük ölçüde kalabiliriz. Riskler derseniz bir hayli mevcut, mesela en büyük risklerden bir tanesi mütevazı olamamak ve galibiyet alınca bu yükü taşıyamamak. Diğer risklerden bir diğeri ise bu kadar kalabalık kadronun kontrol edilememesi durumudur ve bu durum maddi olarak ta sıkıntı yaratabilir. Ayrıca bir uyarıda daha bulunmak isterim, bu durumu geçen maçta fark ettim desem yalan olmaz. Bazı futbolcuları çok şişiriyor ve olmadığı kadar anlamlandırıyoruz ve bu durum bazı futbolcular için İstanbulspor maçında yaşandı. Denizli belediye maçı imdadımıza yetişti diyebiliriz ve önümüzdeki süreçte yeni hocalarımızla inşallah her şey daha güzel olur.
ALT YAPI SORUMLUSUNU BULMUŞ VE GÜZEL OLMUŞ.
Alt yapı sorumlusu yöneticisi böyle olmalı sporsever Bafralılar. Gerektiğinde sponsor bulup alt yapı takımının forma ve şort gibi ihtiyaçlarını sponsor bulup halletmelidir. Ve bu konuda nihayet aranan kan bulunmuştur ve özverili çalışmalarından dolayı ABDULLAH KADIOĞLUNU KUTLARIM. Resim çektirmeye veya reklam yapma gerek duymayan, sadece icraat konusuna odaklanan yönetici örneği olmuştur. Kendisini kutluyorum.
HACINABİSPOR SEZONA BAŞLADI…
Yeni yönetim kurularak sezona başlayan hacınabi spor, inşallah bu sezon başarılı olacaktır. Bafranın futbolcu gençleri ile toplantı yaparak büyük ölçüde anlaşan hacınabi spor ligi birinci olarak bitirmek için mücadele verecektir. Bu sezona MUSTAFA ATİLLA yönetiminde başlayan hacınabi spor takımın başına ERDOĞAN ve SONER i getirerek yola devam etmelerini de olumlu bulduğumu söyleyebilirim. Hep Bafralı çocuklarımızın oynayacak olması açısından çok heyecanlı maçların geçmesini bekliyorum ve bu anlamda bütün bafranın onlara sahip çıkmasını bekliyorum. Nedim hoca olarak bende hem maçlarda hem yazılarımda onlarla birlikte olacağım.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.