Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

1930 Bafraspor Deplasmandan Puan İle Döndü
banner852

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun 16. haftasında 1930 Bafraspor deplasman da oynadığı maçta kendine her zaman ters gelen  Tekkeköyspor ile Erdal ve 90 dakika da Fatih' in karşılıklı golleriyle 1 - 1 berabere bitti. 

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun ikinci devresinin 16. haftasın da 1930 Bafraspor saat : 13 : 30' de başlayan ve ligin ikinci genç takımına sahip olan Tekkeköyspor' a Çarşamba Dikbıyık Suni Çim sahasın da konuk oldu.

YER : ÇARŞAMBA DIYBIYIK SUNİ ÇİM SAHASI 

HAKEMLER : Ayberg  Öz * - Emre Baş *  - Ertuğrul Çakır * 


GOLLER : 24 Dakika Erdal - 1930 Bafraspor

 90 dakika Fatih Tekkeköyspor 
  
KAÇAN PENALTI : 48 Dakika Erdi  Tekkeköyspor 

SARI KARTLAR : Tek Direk Ahmet Bilgin -  Süleyman - Yusuf Tekkeköyspor 

Kader - 1930 Bafraspor 

KIRMIZI KART : 43 Dakika  SÜLEYMAN  Çift Sarı Karttan 

TEKKEKÖYSPOR 

Halil - Yusuf - Sefa - Fatih - Batuhan - Mümin - Erdi - Hüseyin - Mustafa - Süleyman - Kemal (C) 

Tek. Direk : Ahmet Bilgin

Yedekler : Erhan - Emre - Berat - Muarrem -  Muarrem 


1930 BAFRASPOR

Furkan  - Kadir Can - Cengizhan - Turgut (C), Emre  - Kerim -  Kader - Alperen - Hayati  - Erdal  - Kudret 

Teknik Direktör : Mahmut Topal

Yedekler : Bilal - Tolga   -  Enes - Celil - Vehbi -

Kapalı ve soğuk havada başlayan müsabakaya 1930 Bafraspor rakibine göre daha iyi başlayan taraf oldu. 15 dakika da Kudret ile pozisyondan yararlanmayan taraf 1930 Bafraspor oldu. 20 Dakika Erdal bu sefer 1930 Bafraspor adına gol pozisyonundan yararlanamayan taraftı. 22 dakika nadir gelişen Tekkeköyspor atağında Mustafa bu sefer takımı adına pozisyonu harcayan taraftı. Oyun üstünlüğünü elinde bulunduran 1930 Bafraspor 24 dakika da Erdal ile bulduğu golle karşılaşmada 1 - 0 öne geçen taraftı. Bu dakika dan sonra gerginleşen oyunda 43 dakika rakip takımdan 10 numaralı Süleyman Cengizhan'a yaptığı sert müdahalenin ardından yan hakemin uyarısıyla orta hakem Ayberg Öz tarafından ikinci sarı kartla oyun dışına gönderildi. Bu kartta ihtiraz eden Tekkeköyspor teknik direktör Ahmet Bilginbde sarı kart gördü. İlk yarının son dakikaların da gergin geçen maçta başka gol olmayınca 1930 Bafraspor soyunma odasına 1- 0 galip gören taraftı.

İkinci yarıya 10 kişi kalmasına rağmen başlayan taraf ev sahibi Tekkeköyspor başladı. 48 dakika da 1930 Bafraspor  da yeni transfer Emre Güner 'in  ceza sahası içinde eliyle oynamasına orta hakem Ayberg Öz   penaltı noktasını hükmetti. Penaltı atışının başına geçen  Erdi  topu direğe nişanlayınca Tekkeköyspor bu penaltı atışından yararlamadı. Bu dakika dan sonra 1930 Bafraspor rakip kalede ikinci golü aramaya başladı. 65 dakika da Alperen le bir pozisyondan yararlanmayan taraf 1930 Bafraspordu.75 dakika Erdal' ın ceza sahası dışından vurduğu top direkten döndü. 80 dakika 1930 Bafraspor bu sefer 70 dakika Alperen in yerine giren Vehbi 1930 Bafraspor adına gol pozisyonundan yararlamadı. Dakikalar 90 gösterirken ev sahibi Tekkeköyspor atağında 1930 Bafraspor kalesi içinde oluşan karambolde orta hakem Ayberg Öz yan hakem Emre Baş yan çizgiden orta çizgiye koşarak golü verdi. Bu golde top çizgiyi tamamen geçmemesine rağmen hakem tarafından gol olarak değerlendirilince karşılaşmaya 1 - 1 eşitlik geldi. Bu golden sonra her iki ekipte gol bulamayınca karşılaşma 1 - 1 eşitlikle tamamlanmış oldu. Bu hafta da 1930 Bafraspor bu beklenmedik beraberlikle fırsatı tepmiş oldu.

Bu beraberlikte1930 Bafraspor puanını 32' ye çıkarırken, ligin en önemli maçında lider olarak gittiği maçta Karasamsun Terme Evcispor'a 2 - 0 yenilerek 36 puanla ligin yeni lideri Terme Evci olurken, Karasamsun ise 34 puanla ikinci sıraya geriledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876