Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

1930 Bafraspor Evinde yara aldı

Samsun Süper Amatör ( SAL) Ligi Emin Kar sezonun 5 haftasın da B gurubu 1930 Bafraspor 10 kişi tamamladığı  maçta kendi sahasında ağırladığı  Termespor'a Caner Bekgöz ve İsmail Gökçe'nin gollerine engel olamayınca  2- 0 mağlup oldu.

Samsun Süper Amatör (SAL) Liginin 5 haftasında 1930  Bafraspor Şehir Stadyumunda  Termespor' u konuk etti.

Her iki takım da karşılaşmaya  kontrol başladı. İlk yarıda iki takımda orta saha  mücadelesi verdi. Rakibine göre ilk yarıda vasat ve tutuk bir futbol oynayan 1930 Bafraspor karşılaşmanın 10 dakikasında oyuncusu oyundan atılınca saha da 10 kişi kaldı. Termespor 11 dakika da Caner Bekgöz' ün attığı golle 1 -0 öne geçti. Bu golden sonra oyundan düşen 1930 Bafraspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşamaya devam etti. Termespor bu baskının meyvesini 26 dakika da İsmail Gökçe' nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada durumu 2 - 0 getirdi. İlk yarıda her iki takımdan başka gol sesi çıkmayınca deplasman takımı Termespor soyunma odasına 2 - 0 önde giren taraf oldu. 

İkinci yarıya her iki ekipte hızlı başladı. Sahada 2 - 0 önde olan Termespor rakibine göre daha kontrollü oyun seçti. 1930 Bafraspor geliştirmiş olduğu ataklar sonucunda 74 dakika golcü futbolcusu Mehmet Onur Sayın ile penaltı atışından yararlanamadı. Maçta ikinci yarıda başka gol olmayınca 1930 Bafraspor rakibi Termespor'a evinde 2 - 0 mağlup olurken 8 puan da kalmış oldu. 


Samsun Süper Amatör ( SAL)  liginin Emin Kar sezonun B gurubunda  1930 Bafraspor bu maçta aldığı mağlubiyetle  birlikte ilk devre sonu maçlarını  8 puan ve 3 sırada tamamlamış  oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.