Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Altıparmak: Milli takım arası çok iyi geçti
banner852

Milli takım arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirten Mehmet Altıparmak, “Milli takım arası bizler ve takım adına çok iyi geçti. Sakat ve performans geliştirecek oyuncular açısından iyi oldu. Diğer oyuncular da dinlenme şansı buldu. Önümüzde Menemenspor A.Ş. maçı ile başlayan 5 maçlık bir seri var. Bu 5 maçta hep rakiplerimizle oynayacağız. Bu arada 1’de kupa maçı oynayacağız. Bu maçlarda tüm oyuncularımız hazır olacak ve herkese de şans gelecek. 10 günlük sürede de çok iyi bir çalışma ortamımız oldu. İnşallah Menemenspor maçında başlayacak seriye hem moral motivasyon olarak hem de takım oyunu olarak çok iyi giriyoruz. Bunun semeresini de ilk maçta alacağız” dedi.
Kupa maçını önemsediklerini ifade eden Mehmet Altıparmak, “Kupa maçlarını da önemsiyoruz. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Bizim 25 oyuncumuz var. Oyuncularımızın hepsi de oynayabilecek seviyedeler. Bizim için kupa veya lig ayrımı fark etmiyor. Kupada gideceğimiz yere kadar gideceğiz. Bunu başarabilecek kadroya sahibiz. Bizim özgüvenimizde bir problem yok. Ligin Mayıs ayında bittiğini bilenlerdeniz. Uzun bir süreç var. Bu süreçte galip geçeğiz, mağlup olacağız, berabere de kalacağız. Önemli olan bir oyun sistemi ve düzen. Bunu tutturmak için çalışıyoruz ve buna çok uğraşıyoruz. Oyuncular galip geldiğinde moral motivasyonu daha iyi oluyor, her oyuncu ve her takımda olduğu gibi. Bizim amacımız da üst üste seri galibiyetler almak. Hücum oynamaya çalışan bir takımız. Pozisyon itibariyle de çok pozisyona giriyoruz. Şu anda bunların çoğunu değerlendiremiyoruz. Bunları değerlendirdiğimizde işler daha iyi olacak. Biz yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Sakat oyuncularımız hakkında da bilgi veren Mehmet Altıparmak, şunları söyledi:
“Vukan Savicevic ve Alen Melunovic özel program dahilinde çalışıyor. Alen’in son 1 iğnesi kaldı. Sonrasında aramıza katılacak. 2 oyuncu da Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor maçından sonra dönecek. Recep Burak Yılmaz’ın tedavisi 5-6 hafta sürecek. Onun dışında tam kadro olacağız. Barış Başdaş takımla çalışmalara başladı. Gökhan Karadeniz’in omzundaki problem tam bitmedi ama 2’li mücadele hariç diğer antrenmanlara katılıyor. Bugün de takımla birlikte taktik antrenmanda yer alacak” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876