Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Altıparmak: Yeni bir takım olduk
banner852

İlk olarak Balıkesirspor galibiyetini değerlendiren Mehmet Altıparmak, “Sezon ilk başları her zaman zordur. Yeni bir takım olduk. Yeni bir takımda olsak çok fazla zaman harcamayacağız, süre de çok fazla istemiyoruz dedik. İlk maçta oynanan futbol mükemmele yakındı diyebilirim. Herhalde bütün takımları seyrettiğimizde oyun anlamında en iyi başlayan takım olduk diyebiliriz. Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bir an önce o maçı unutup, Kocaelispor maçının hazırlıklarına başladık. Sezonun ilk maçı, taraftarla buluşmamız, geçen sene oynanan maçlardan sonra herkesin ‘Samsunspor ne yapacak’ beklentisi vardı. Bu anlamda iyi bir başlangıç yaptık. Hak ettiğimiz üç puanı aldık. Şimdi mili araya girmeden önce, özellikle yaptığımız işlerin daha fazlasını yapıp Kocaelispor maçında da üç puanı alarak milli araya girmek istiyoruz” dedi.
Hafta sonu Kocaelispor ile oynanacak maçı da değerlendiren Mehmet Altıparmak, “Takımın havası iyi. Şu an kadar yaptığımız her şey iyi gidiyor. Üç puan çok önemli tabi ki, fakat oynanan futbol daha da önemli. Bu oyun sistemini de sezonun tamamına yayarak devam etmek istiyoruz. Rakibimizin analizlerini yaptık. Ligde ilk iki haftada takımlar hakkında karar vermek yanlış” diye konuştu.
Takımda aile ortamını oluşturduklarını belirten Altıparmak, “Beş veya altıncı haftayı beklemek lazım. Bu herkeste aynıdır. Bizde de iki üç tane oyuncumuz sezon başı antrenmanlarını yapmadıkları için hazır değiller. Sahanın içinde bizimle birlikte olamıyorlar. Onlara antrenman yaptırıyoruz. Sakatlıklar oldu. Bunların hepsi dört beş haftalık periyota yayılacak şeyler. Beşinci haftadan itibaren herkesin kadrosu oturmaya başlar. Transferler biter. Yaklaşık 45-50 güne yakın bir hazırlık dönemi geçirdik. Geç gelen oyuncuları da sezon başı hazırlıklarında olduğu gibi çalıştırıyoruz. Milli maç arasından sonra yüzde 70 seviyesine gelirler. Takımın uyumu çok iyi. Aile ortamını burada oluşturduk. Bu aile ortamına onlarda girecekler. Sakat olan futbolcularımız da milli maç arasından takıma dönecekler. Takımın düzenine kim uyarsa o oynayacak. Bizim futbolcuya dayalı değil, takıma dayalı düzenimiz var. Önemli futbolcularımız var. Hepsinden faydalanacağız. Ama takımın düzenini bozan kim olursa olsun oturur” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876