Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Asın Şampiyon Samsunspor Bayraklarını !

Sanki biz şampiyon olmadık, sanki; zaten şampiyon olacağımız belli olmuştu diye Samsun' da hatta özellikle Atakum' da birkaç yer haricinde Şampiyon Yılport Samsunspor bayraklarını pek göremedik !

Peki niçin asmıyorsunuz işyerlerinize, şampiyonumuzun bayraklarını ? Bugünden tezi yok; hemen asalım bayraklarımızı. Dalgalansın mavi göklerde kırmızı beyaz bayraklar ! Sadece Samsun ve ilçelerinde değil; Türkiye' nin her yerinde, her şehrindeki Samsunlular, Samsunsporlular, şanlı kırmızı- beyaz bayrakları asalım !

O zaman nedir bu ölü toprağı gibi sessizlik? Yılport Samsunspor; 2. Lig Beyaz Grup' tan, en yakın rakibi Manisa FK takımını 10 puan farka ve 73 puanla haftalar öncesi şamiyonluğunu zaten ilân etmişti.

Bu yıl, Süper Lig' den ilk küme düşüp 1. Lig' de yer alacak olan ilk takım Ankaragücü oldu. Ayrıca bu hafta; yine Süper Lig' den 2 takım daha düşecek 1.Lig'e. Yani Yılport Samsunspor' u bu Süper Lig' den düşen ve düşecek olan toplam 3 takım da mutlaka hedefini gelecek sezonda, tekrar Süper Lig' e çıkabilme mücadelesi verecek.

İşte o iddialı takımlardan biri de inşalah bizimşanlı Yılport Samsunspor' umuz olacaktır.

Yerinde yapılacak olan kaliteli, güçlü ve takıma uyumsağlayabilecek yeni futbolcuar ve eldeki, mevcut kadrodaki kaliteli futbocular; yeni başlayacak futbol sezonunda, tüm güçlerini ortaya koyacaklardır.

O nedenle; Samsunspor mutlaka iyi, kaiteli ve yeni sezonda ses getirecek futbolcular transfer edecektir ancak; ben diyorum ki bu konuda yâni transferde Başkan sayın Yüksel Yıldırım' ı tek başına bırakmasınlar !

Şehrin ve şehir dışındaki, yurt dışındaki dinamiklerin, iş insanlarının da mutlaka transferde birlik ve beraberlik halinde olmaları, Süper Lig için büyük bir moral motivasyon ve gerekl i olacaktır!

Bu arada Manisa FK; Play- off Çeyrek Final maçında, 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü; rakibi İnegölspor' u 3-0, Sancaktepe FK, Hekimoğlu Trabzon' u 3- 1, daha önce ligden çekileceğini açıklayıp daha sonra bu karardan vazgeçen ve Play-off oynamaya karar veren Ankarademirspor güçlü rakibi Sakaryasor' u 2-1, Tuzlaspor A.Ş. GMG Kastamonuspor' u 1-0 mağlup etti.

Ankarademirspr- Tuzlaspor A.Ş., Manisa FK Sancaktepe FK ile, 24 Temmuz Cuma günü, saat 22.00' da karşı karşıya gelecekler.

Bu maçlarda tur atlayacak 2 takım ise Final Maçı' nda; 28 Temmuz Salı günü, saat 21. 00' da karşı karşıya gelecekler ve kazanan takım da Samsunspor' un yükseldiği 1. Futbol Ligi' ne çıkacak.

Yılport Samsunspor'umuza başarılar diler, şampiyonumuzu yürekten kutlar, tüm vatandaşlarımızı, şanlı Samsunspor bayraklarını asmaya davet ederiz.

Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.