Öne Çıkanlar Nihat Kale demet akalın
banner798

Atakum Şampiyon Samsunspor Sesleriyle İnledi!

Tüm Türkiye ve Samsun, Atakum ile diğer civar il ve ilçelerden gelen yüzlerce taraftar; Yılport Samsunspor' un hem 55. Yılı' nı hem de Türkiye Futbol Federasyonu' nun ( TFF ) 2. kez gerçekleştirdiği bir toplantıda 2.ve 3. Futbol Ligleri' nin tescil edildiğini duyurmasıyla; yüzlerce Samsunspor taraftarları, Samsunspor' un 1. Lig' e Şampiyon olarak yükselmesini kutladı.

Tüm Türkiye' de; alınan ortak karar doğrultusunda; saat 20.55' te yakılan meşalelerle; büyük bir heyecan ve coşkuyla başlayan kutlamalar, geç saatlere dek devam etti.

İşte bu kutlamaların gerçekleştirildiği yerlerden biri de Samsun Atakum, Türkiş girişindeki City Mall AVM önü idi.

Çok sayıda bay- bayan Yılport Samsunsorlu taraftarlar, büyük bir coşku ve çalınan marşlar, şarkılar eşliğinde, Samsunspor' un bu çifte mutluluğunu yaşadı.

Bu arada; yoldan geçen çok sayıdaki araç sürücüeri de çaldıkları kornalarla,Şampiyon Yılport Samsunspor' a sevgi ve şampiyonuk kutlamaları desteğinde bulundular.

Yılport Samsunspor; 2. Lig Beyaz Grup'ta; en yakın rakibi Manisa FK ile ( 63 ) 10 puanlık bir farkla ( 73 puan ) ile şampiyonluğunu ilân etti.

Hedefi; Süper Lig için güçlü ve ses getirecek; iddialı bir takım kurup, Süper Lig' e yükselemk olan Samsunspor' u, antrenör Erturul Sağlam' ı, Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım' ı, kulüp yönetimini, taraftarlarını ve şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan vefakâr Samsunspor taraftarlarını yürekten kutlarız.

Haber : Oktay ZERRİN- Atakum- Samsun

Habere ait yu tu be videoları: https://www.youtube.com/watch?v=FBkTBcEWzjQ

https://www.youtube.com/watch?v=Q8fRSTg_Edg&t=10s

https://www.youtube.com/watch?v=JvvX4MWI5Dc

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.