Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra Hacınabispor 4 Dörtlük !

Bafra Hacınabispor, Tekkeköy Belediyespor'a acımadı. 1 Mart 2020 Pazar günü, saat 13.30 da Bafra Şehir Stadyumu' nda konuk ettiği Tekkeköyspor' u 4-0 gibi farklı bir galibiyetle uğurladı.

Maça; kalede Resul, Tuna, Tunahan, Rıdvan, Emirhan, Ümit, Recep, Enes, Ferhat, Tolga, Nihat 11' i ile başlayan Bafra Hacınabispor; maçın henüz başında Tunahan' la yakaladığı gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Üst üste geliştirdiğ ataklarla Tekkeköy kalesinde gol arayan Hacınabispor, dakikalar 35 'i gösterdiğinde Yunus' un ceza yayı üzerinden güzel vuruşu ile takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar bu skorla soyunma odasına gittiler.

İkinci yarıya da etkili başlayan Hacınabispor, gol arayışlarını devam ettirdi. Maçın 60. dakikasında Yunus' un taşıdığı topta, kaleci ile karşı karşıya kalan Nihat kötü vuruşla takımını bir golden etti.

Korner vuruşunda, Recep'le paslaşan Tolga ' nın güzel bir ortasıyla Yunus durumu 2- 0 yaptı.

Dakikalar 70 'i gösterirken, bu kez sahneye çıkan Fahrettin, Yunus'un taşıdığı topla, adeta al da at derken; Fahrettin de topu boş ağlara gönderdi ve bu golle durumu 3- 0' a taşıdı.

84. dakikada bu kez de sahneye Engin Can koşar çıktı ve Soner'i n getirdiği topu plase vuruşla ağlara gönderen Engin takım adına 4- 0 lık üstünlüğü sağladı .

Başka gol olmayınca maç, Bafra Hacınabispor' un 4- 0 üstünlüğüyle sona ermiş oldu.

Hacınabispor puanını 39 yaparak, Karasamsun ile 5 ve Evcispor ile arasındaki 3 puan farkı korudu.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Bafra Hacınabi Spor Kulübü adına Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk şunları söyledi biz sezon başından beri hedeflediğimiz BAL Ligi’ ne emin adımlarla yürüyoruz .

Yerinerine getirdiğimiz devre arasındaki takviyeler takıma anca oturdu diyebiliriz .

Üst üste aldığımız bu 4 galibiyetimizi, bizleri iyi ve kötü günde yalnız bırakmayan değerli taraftarımıza armağan ediyoruz.

Ayrıca; ülkemizin başı sağolsun. Bu vatan tektir tek kalacaktır.

Güvenlik güçleri mize Rab’ bım yardım etsin inşallah.

Saygıar sunarım.”

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.