Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza bafrada kaza kurşunu
banner797

Bafra Sporda Sıcak Gelişme..
banner852

1930 Bafraspor Emin Kar Süper Amatör Lig Maçlarında tüm zorluklara rağmen Play off`lara Kalarak şampiyonluk yolunda her zaman ki gibi bizde varız demişti.

Şampiyonluk için çıkılan bu yolda temsilcimiz 1930 Bafra spor play off garantilemesi ile beraber eksik Bölgelere Genç Dinamik ve Oynadığı Takımlarda Kendilerini Kanıtlayan Bafra Spor Armasını Taşıyacak 12 Futbolcuyu Transfer ederek Kulüp Tesislerinde Kampa Girmişti. Play off Kampında idman hazırlıkları yanı sıra nokta transferler ile adından söz ettiriyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

2 NOKTA TRANSFER DAHA..

1930 Bafraspor Resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Sportif Direktörümüz İsmail EDİS Yapılan Çalışmalar Neticesinde 2 Tane Nokta Transferler İle Sıcak Hareketler Yaşıyoruz Yönetimimiz Bafra Sporumuz İçin Dur Durak Bilmiyor Takımımızı Pazar Gününe Hazırlıyoruz Herkese Hayırlı Olsun. Şeklinde duyurdu.

İlk Maçımız Kendi Sahamızda 20 Ocak Pazar Günü Saat 14:00'da Karayollarının Takımı SAMSUNYOL ile oynanacak maça tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876