Öne Çıkanlar Midye samsunda kaza
banner797

BafraSpor'da üç'ü bir arada
banner852


2019 – 2020 Futbol Sezonu Samsun Bölgesi Amatör Ligi için kadro oluşturmaya başlayan 1930 Bafraspor’da iç ve dış transferde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor, siyah kırmızı ekip dış transferde geçen sezon Konya Ilgın Belediyespor’dan Cengizhan Cengiz’i kadrosunda kattıktan sonra iç transfer de geçen sezon 1930 Bafraspor forması giyen Kadircan Yıldız, Erdal Bulut ve kader Balcancı’la yeni sezon için anlaşarak yuvada kaldı.

Samsun Bölgesi Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor’da iç ve dış transfere devam ediyor, kırmızı – siyah ekip ilk olarak dış transferde geçen sezon Konya Ilgın Belediyespor formasının giyen çok yönlü oynayabilen ofansif orta saha oyuncusu 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz’i kadrosuna kattıktan sonra, iç transfer de ise sağ bek oyuncusu 25 yaşındaki Kadircan Yıldız, Sol açık – sol bek oyuncusu 22 yaşındaki Erdal Bulut ve Stoper ile orta saha oyuncu olan 22 yaşındaki Kader Balcancı ile tekrar anlaşarak takım tuttu.

1930 Bafraspor Teknik sorumlusu Arif Gençoğlu yapılan transferlerle ilgili değerlendirmesinde; sezon öncesi başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimine sunduğum transfer raporu doğrultusunda çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günler de ilk dış transferimizi Süper Amatör ligi ekiplerinden Konya Ilgın Belediyespor’dan çok yönlü orta saha oyuncusu olan yani joker gibi kullanacağımız 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz’i kadromuza katarak başlamıştık. Bu gün ise iç transfer de bizlerde yaklaşık 4 yıldır kadromuzda olan Kadircan Yıldız, Erdal Bulut ve Kader Balcancı ile yeni sezon için anlaşarak yuvada tuttuk. Transferlerimizi bütçemize göre yapıyoruz, yapmakta zorundayız. Biz futbolculara veremeyeceğimiz parayı teklif etmiyoruz, verebileceğimiz parayı teklif ediyoruz. 1930 Bafraspor kadrosuna değerli futbolcu kardeşlerimizi sesiz ve derinden. kazandırmaya devam edeceğiz, dedi.

1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcısı Avukat Güngör ise yapılan transferleri değerlendirirken,teknik heyet ve yönetimdeki değerli arkadaşlarımızla uzun çalışma ve uğraşmalardan sonra bu değerli futbolcu kardeşimizi 1930 Bafraspor Ailesine katmaya devam ediyoruz. Bu yılda zor süreçten geçiyoruz. Adını futbol şehri olarak duyuran ve futbol da ismini tarihe yazdıran şehrin takımı olan 1930 Bafraspor’ un kriterlerine uygun bütçemizi aşmadan takıma faydalı olacak nokta transferler yapmanın peşindeyiz.

Göngör, transfer çalışmalarını bu sezon yeni Teknik Direktörümüz olan Arif Gençoğlu’nun transfer raporu doğrultusun yapıyoruz. Teknik heyetimizin belirlemiş olduğu futbolcu kardeşlerimizle 1930 Bafraspor Ailesine kazandırmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Bafra’nın öz evlatlarıyla anlaşamaya çalışıyoruz, son karar onların. Transfer işi zor iş, ama taraftar bunu iyi bilsin ki 1930 Bafraspor için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876