Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Bafraspor Fitnis Salonunda idman yaptı
banner852

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligine iddalı hazırlanan 1930 Bafraspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fitnis Salonun da bir buçuk saate yakın kuvvet ve güç çalışması yaptı.

1930 Bafraspor Teknik Direktörler Arif Gençoğlu ve Yalçın Terzioğlu nezaretinde yeni sezona daha fit ve  hazır şekilde girmek amacıyla Fitnis salonunda gerçekleşen sabah idmanın da kuvvet ve güç çalışmasına dayalı yaklaşık bir buçuk saat çalışma gerçekleştirildi.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Arif Gençoğlu 1930 Bafraspor olarak yeni sezonda Şampiyon olmak için tüm varımız gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Dışarıdan gelen söylentilere kulağımızı dikadik ve tamamen konsantıramızı planımızı bu sezon için yapıyoruz Biz sahada konuşacağız savaşarak yapacağımız mücadelemizle cevap vereceğiz. 

Yaklaşık 10 - 12 gündür günde sabah ve akşam olmak üzere çift idmanlarla sezon hazırlıklarına devam ediyoruz. Bu gün de Fitnis Salonunda kuvvet ve güç çalışması programı yaptık futbolcularımıza. 

Gençoğlu, bizleri yeni sezon öncesi yalnız bırakmayan kulüp başkanımız, yönetimimiz, çok değerli taraftarımıza teşekkür ediyorum. Zorlu bir lig maratonu bizleri bekliyor bunun bilinçinde ve farkındayız. İşallah bu sene hiç kimseyi mahcup etmeyiz tüm planlarımız bunun üzerine ve bizleri maddi ve manevi yönûnden desteklemeye devam edin buna 1930 Bafraspor Ailesi olarak çok ihtiyaçımız var. 2019 - 2020 Süper Amatör ligi sezonu tüm takımlara kazasız, belasız, kavgasız, sakatlıksız ve centilmenle geçmesini diliyorum şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bafraspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876