Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nusaybin
banner797

Bafraspor kendini hafta sonu maçına biledi

Samsun Süper Amatör Ligi Hüseyin Kanbur Sezonu'nda, B Grubu play-off maçlarında tek maçla, bir üst lige çıkmaya hak kazanan Bafraspor, hafta sonu oynayacağı maça kitlendi.

Tarihi, geçmiş yıllara dayanan, kırmızı siyahlı ekip talihsizlikleri unutarak yeni bir sayfa ile gözünü BAL ligine çevirdi. 

Bafra, Cumartesi günü oynanacak maça odaklandı...

Şanlı tarihine bir kupa daha eklemeyek isteyen 1930 Bafraspor, BAL liginden düşen Samsun Büyükşehir Belediyespor'u av yapmak istiyor.

Kırmızı siyahlı ekip, Baruthane Stadında oynayacağı maçı, Cumartesi günü saat 16.30'da oynayacak.

Hafta Sonu oynanacak maça, Bafraspor taraftar gruplarının katılacağı, takımlarına tek maçlık karşılaşmada tek yürek, tek bilek olarak tam destek verecegi gelen bilgiler arasında... 

Sessiz sedasız, maça bilenen, hazırlıklarını aralıksız sürdüren, 1930 Bafraspor'da morallerin çok üst seviyede olduğu, bilgisine ulaştık.

Öte yandan aldığımız bilgilerde 1930 Bafraspor, sürpriz isimlerin oynayacağı bildirildi.

Diğer bilgiler arasında ise, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir , Samsun Büyükşehir Belediyespor'a yenmeleri için bu sezon ki en büyük primi verdiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.