Öne Çıkanlar Yaşar Saydam bakanlık
banner798

Bafraspor Tekkeköyspor Maçını Bekliyor 

SAMSUN Bölgesi Süper Amatör ligin 16 haftasın da lig de üçüncü sıra yer alan 1930 Bafraspor Pazar günü deplasman da oynayacağı Tekkeköyspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Mahmut Topal nezaretinde Bafra Açık spor Tesisleri Suni Çim Sahasın da yaptığı son taktik çalışmasıyla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Tekkeköyspor maçının taktik çalışmasının Teknik Direktör Mahmut Topal nezaretin de antreman ısınma hareketleri, düz koşu, 5 - 2 top çalışmasının ardında dar alanda çift kale ile son buldu.

Antreman sonrası açıklama yapan 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, geçen pazar ligin ikinci sırasın da yer alan Terme Evcispor'a karşı maç boyunca oyun hakimi ve skor üstünlüğü bizde olmasına rağmen maalesef 89 dakikasında hiç hesaplamadığımız bir şekilde penaltıdan yediğimiz golle sahadan 1 - 1 eşitlikle ayrılmak zorunda kaldık.

Lider Karasamsun'un Alaçamspor'a yenilmesini değerlendiremedik. İyi ve göze hoş gelen futbol oynadık ama olmadı. Artık o maç bizim ıçin geri de kaldı.

Şimdiki hedefimizi 16 haftada ligin ikinci genç ekibine sahip ve kendi evinde iyi oynayan Tekkeköyspor ile pazar günü saat 13 : 30 zorlu üç puan mücadelesi vereceğiz. Topal, Tekkeköyspor maçına şuan görülen 2 eksiğimizle hazırlanıyoruz.

Bu futbolcularımız geçen hafta Terme Evcispor maçın da iki sarı kart sonrası kırmızı kart gören Başaran cezalı duruma düştüğü için ondan bu hafta yararlanamayacağız. 

Aynı maçta sakatlanıp oyundan çıkarmak zorunda kaldığımız Alperen' nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Dediğimiz gibi her maç final maçı. İkinci devrede iki final maçını 1 galibiyet bir beraberlikle geride bıraktı. Tekkeköyspor maçı ile birlikte geri 11 zorlu final maçı 1930 Bafraspor'u olduğu gibi rakiplerimizi de bekliyor. Her şey mücadele edilerek sahada kazanılıyor. Bizde sahada mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz, yani savaşacağız.

Tekkeköyspor ile devrenin ilk yarısın da kendi sahamızda oynadığımız maçta son dakika yediğimiz golle sahadan 2 - 2 berabere ayrılmıştık. İnşallah bu maçta bu kazayı yaşamak istemiyoruz, buradan 3 puan çıkarmak zorundayız ve bunu da futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz.

Ligin 16 haftasın da ligde zor maçlar oynanacak.

Topal, Pazar günü ligde 31 puanla üç sırada 1930 Bafraspor'umuz Tekkeköyspor ile oynarken, ligi yakından ilgilendiren maçta ise 33 puanla lig de ikinci sırada yer alan Terme Evcispor kendi sahasında 34 puanla lig lideri olan Karasamsun'u konuk edecek. 29 puanla lig de 4 sırada yer alan 19 Mayıs Belediyespor ise Havza Belediyespor'u konuk ederken, lig de 27 puanla 5 sırada yer alan Hacınabispor ise pazar günü Samsun Yolspor'u konuk ederken 3 puan mücadelesi verecek. Ligde artik kolay maç yok bundan sonra  her maç zor.

İkinci devrenin başlamasıyla birlikte ligde kolay maç yok, hangi takımın ne yapacağı belli değil 1930 Bafraspor olarak her maça ciddi olarak hazırlanıyoruz dedi.

Çünkü taraftarıyla şehriyle bütünleşmiş koca bir 1930 Bafraspor Ailesiyiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.