Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Bafraspor teknik patronundan açıklama var

1930 Bafraspor’un tecrübeli teknik direktörü Birol Us maçtan sonra Haberovasi.com’a önemli açıklamalarda buldu.

1930 Bafraspor teknik patronu Birol Us birlik beraberlik mesajı verdi.

Bu günkü maç Bafra adına çok önemli olduğunu belirten Birol Us,”Bizim için Bafra derbisi olarak anılan bir maçtı.Oyun anlamında güzel bir oyun oynadık.Planladığımız ne varsa bunları oyun içerisinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Futbolcularımızın ayaklarına sağlık,bu sene Bafraspor’un büyük hedefleri olduğunu söyleyen Birol Us,”Bu sene büyük hedeflerle başladık. Takımımızı bir üst lige taşımak için yönetimimiz olsun , futbolcular olsun,taraftarımız olsun,Birlik beraberlik içinde Mutlaka takımımızı mutlu sona ulaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapamaya çalışacağız.” Dedi.

Bafraspor teknik direktörü Birol Us,”1930 Bafraspor’un kalitesi gücü buna yapmaya musaittir.Hep birlikte birlik ve beraberlik içinde Yönetimimizle bu takımı şampiyon yapacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.