Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Başkan Demir'den Samsunspor taraftarına müjde
banner852

Başkan Mustafa Demir'den Samsunspor taraftarına müjde

İLK MAÇA 'ÖZEL' DESTEK!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ligin ilk maçının oynanayacağı pazar günü Samsunspor taraftarlarının Pendikspor maçı için tramvayları ücretsiz kullanabileceklerini açıkladı
Yeni sezona 'şampiyonluk' parolasıyla giren Yılport Samsunspor'da sezonun iç sahadaki ilk maçın heyecanı taraftarları sararken Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den müjdeli bir haber geldi. Başkan Demir, pazar akşamı oynanacak maçta taraftarların stadyuma ulaşabilmek için tramvayları 'ücretsiz' kullanabileceklerini açıkladı.

PASSOLİG KART YA DA KAĞIT BİLET
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Samsunspor'umuzun pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve kendi sahasında oynayacağı ilk maç olan Pendikspor karşılaşması için tramvaylarımız, 17.00 - 22.45 saatleri  arasında Passolig Kart, Kağıt Bilet, Passolig Mobil Biniş kartını gösteren taraftarlarımıza ÜCRETSİZ olarak hizmet verecektir. Ayrıca bileti olmayan ve stadyumdan alacak olan Samsunspor formalı taraftarlarımız tramvaydan ücretsiz faydalanabilecek."

'BU YOLCULUK, SÜPER LİG YOLCULUĞUDUR!'
Yeni sezonda Samsunspor'a başarı dileklerini tekrarlayan Başkan Mustafa Demir, "Takımımızın bu sezon ipi göğüsleyerek önce 1'inci Lig'e, ardından da Süper Lig'e yükseleceğine olan inancımız tamdır. Bu yolculuk, Süper Lig yolculuğudur. Yepyeni bir heyecan ve yepyeni bir umutla çıkılan bu yolda takımımıza sonsuz başarı diliyor, tüm sezon boyunca elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876