Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner797

Bayram Bektaş basın açıklaması verdi
banner852

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk olarak Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Altay maçını değerlendiren Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, "Rakibimizin oynadığı hazırlık maçlarını iyice analiz ettik. Rakibin durumu ortada ancak, bizim asıl sahada ne yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Bununda bilincindeyiz. Buna yönelik çalışıyoruz. Çocuklarda istekli ve arzulu. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mutlak galibiyet beklentisi olan şehir ve taraftarımız var. Bizde en iyi şekilde, güzel bir oyunla Samsun'a galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. İnşallah öyle olur” dedi.

Yeni transferler hakkında bilgi veren Bayram Bektaş, "Transferlerimiz geldi. Sağ bek Zeki yıllarca Süper Lig forması giyen, takım kaptanıydı. Çok deneyimli bize mutlaka artı katacaktır. Birde forvetimiz geldi. Ancak onun antrenman eksikliği durumundan dolayı, ilk maç kadrosuna dahil edemeyeceğiz. Daha sonraki maçlarda forma giyecektir. Sarp Ekinci çok potansiyelli mevkiinin özelliğini taşıyan bir kanat oyuncusu olacak. Fırsat transfer her zaman olabilir. Ancak bizim mevkisel olarak yer mevkide az çok 2 eş değer oyuncumuz oldu. Bazı mevkilerde ise bu sayı 3, ancak forvet ve sağ bek gelince zaten çok elzem bir ihtiyaç olmadığı taktirde bu şekilde olacak. Ekstra bir durum olursa o zaman bakarız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876