Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Bursaspor Samsunspor'a iyi bir ders verdi!
banner852

Niçin şampiyonluk ve liderikten söz ediyorum biliyor musunuz ? Maalesef daha 2 maç oynamış bir Samsunspor' u; 3. maçın sonucunu bile beklemeden; kafalarında ve köşe yazılarında, şampiyon ilân eden köşe yazarları gördüm !

Elbette ki bu ifadeler için daha çok erken idi ve ben aslında bu köşe yazısını; Salı günü yazacaktım fakat nasıl olsa çarşamba günü oynayacağımız Bursaspor maçımız vardı deplasmanda.

O maçı da izleyeyim de öyle yazayım dedim ve aynen de öyle yaptım. Yaptım da ne oldu ki sanki ! Ne olacak, oldu olanlar işte ve dersimizi 4- 1 yenilerek aldık. Bu arada; hemen söyleyelim ki, Busaspor' a biz değil, kendi oyuncusu attı golü kendi kalelerine !

İşin tuhaf yanı; bu golün devamı da gelir sandık, yanıldık. Elbete goller peş peşe geldi fakat bizden deiğil; ev sahibi Bursaspor' dan geldi ve resmen felleğimizi şaşırdık !

Arkadaş; bir Ofosu, bir Acoletse, bir Bruno ve diğerleri ne müthiş mücadele ettiler. Yılport Samsunspor kalesini aeta ablukaya aldılar.

Maçı anlatan TRT Spor Spikeri; maç 2-1 Bursaspor lehine iken, çok tempolu bir maç olduğunu söylüyordu ama en azından durumu 2- 2 yapmayı ve yine en azından yenemiyorsan yenilme mantığıla hareket etmek varken; bırakın 2- 2 yi; 10 kişi kalmış bir Bursaspor' u durduramadık ve 4- 1' lik, hiç de beklenmedik bir sonuçlla karşılaştık.

Önceki maçlardaki hırs, ekip oyunu ve mücadeleyi, maalesef bu maçta göremedik. Kalemiz; rakibe açık bir kapı gibiydi. Gerçekten de daha yolun çok başındayız ve bu dereden çok sular akacaktr ve her takımın da bu gibi durumlar, yenilgiler başına gelecektir fakat bizim bu kadar da kötü oynamamız bize hiç de yakışmadı.

Sonuçta atı alan da Üsküdar' ı çoktan geçmişti! Bu maç gösterdi ki; henüz daha tam bir takım olamamışız. Hızla olmamız gerekiyor yoksa bu şekilde oynamaya devam edersek, bırakın ilk 2 yi, ilk 6 yı bile zor görürüz.

Zirâ; bu yıl ligde çok iyi, güçlü takımlar var. Ümraniyespor 5 te 5 yapıp puanını 15 yaptı ve tek bir gol bile yemedi. Üst sıralara oynayan Eyüpspor, Manisa FK gibi takımların puan kaybettiği bir haftada, maalesef Bursaspor' yenip 6 olan puanımızı ne 7 ne de 9 yapabildik.

Mehmet Altıparmak hocamız ve teknik heyet; mutlaka bu maçı masaya yatıracakar ve gerekli tedbirleri tez elden alacaklardır yoksa, bizi böyle giderse, daha ağır sonuçlar bekler. Kim istemez ki Samsunspor başarılı olsun, gelecek yıl Süper Lig' de boy göstersin fakat bu iş öyle lafla olmuyor !

Yazacak çok şey var ama şimdilik bu kadar. Bu maçın telâfisi yok değil ama işi ve rakipleri ciddiye almamız, daha çok birliktelik gerekiyor. Bu yazıyı gecenin 03. 30' unda boşuna ve keyfimizden yazmıyoruz !

Daha iyi, daha güçlü ve daha dinamik bir Samsunspor olsun diye yazıyoruz ! Yılport Samsunspor, gelecek maçta gerekeni yapıp; ahde vefalı Samsunsporlu taraftarların gönlnü almalı ve kendini affettirmelidir.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876