Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

BUSE MERT 15 TEMMUZ KOŞUSU BİRİNCİSİ
banner852

Koşuda; birinciliği, Okul Müdürlüğünü Yıldıray BAŞ' ın yaptığı; Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Buse Mert, yarışmayı birinci olarak tamamladı.
Bir diğer Bafralı ve Bafra Badminton Millî Antrenörü Deniz Balçık daaynı yarışmada ve kategorisinde 4. olarak, Bafra' ya çifte başarı ve mutluluk yaşattı.
Doğu Park Kros alanında yapılan koşuya;  her yaş grubundan 25 sporcu katılım sağladı. Yarışmada kategorilerinde şampiyon olan Burak Yalçın'a, Buse Mert' e ve diğer dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu takdim etti.
Halk koşusunun amacının demokrasi bilincini,  vatan ve millet sevgisini ön plana çıkartmak olduğu belirten İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Amacımız demokrasi bilincini, halkın vatanına ve milletine sahip çıkma duygusunu ön plana çıkartmak.
 Yarışmaya katılan sporculara ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatan için canını veren 251 şehidimize ise Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 
Bafralı Buse Mert' i, okulunu, öğretmenlerini ve ailesini; kazandığı birinciliği için kutlarız.
Haber : OktayZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876