Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Çakır,"Bu ligde kalıcı değiliz"
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü Suat Çakır, Samsunspor'un yerinin üst ligler olduğunu belirterek, bu ligde kalıcı olmadıklarını söyledi.

Çakır, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 2018-2019 sezonunu "uyanış sezonu" olarak belirlediklerini kaydetti.

Bu ligden üst liglere çıkmak için güçlü bir kadro oluşturduklarını aktaran Çakır, "Bu ligde kalıcı değiliz. Misafir olduğumuz bu ligde taraftarımızın her zaman olduğu gibi yanımızda olduğunu görmek istiyoruz. Kombine alarak oluşan bu pozitif havaya tüm taraftarlarımızın katkı versinler." dedi.

İyi bir kadro kurduklarını ve kısa sürede ait oldukları Süper Lige çıkmak için emin ve sağlam adımlarla ilerleyeceklerini aktaran Çakır, "Yönetim olarak ellimizden geleni yaptık. Unutmayalım ki en büyük transfer, taraftarlarımız. Sizlerden tek isteğimiz, her maç stadyumu doldurmanız. Esas mücadele şimdi başlıyor. Biz elimizi taşın altına koyduk. Maddi manevi taraftarlarımızı rahat hissettirecek her türlü fedakarlığı yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli oyuncuların yanı sıra transfer döneminde genç futbolcuları da kadrolarına kattıklarını vurgulayan Çakır, "Takımımızın içinde bulunduğu arzu etmediğimiz durumdan kurtulması, şehrimizde son günlerde esen olumlu havanın devam etmesi için taraftarlarımızdan bu çağrımıza olumlu cevap vermelerini bekliyoruz. Lig haftasına girdik. 19 Mayıs Stadı'ndaki bütün maçlarımızı dolu tribünlere oynayacağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.

Samsun için 2019 yılının önemine değinen Çakır, şunları kaydetti.

"Mayıs 2019’un hem bizim hem de şehrimiz için bir önemi daha var. 19 Mayıs 2019, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 100. yılı. Kurtuluş meşalesinin yandığı Samsun’da mayıs ayında şampiyon olarak iki coşkuyu birlikte yaşamak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın yanımızda olmalarını arzuluyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.