Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Canikli sporcular milli takımda

Turnuvada büyük başarı gösteren Canik Belediyesi sporcularımızdan 7’si kategorilerinde mili takıma davet edildi.

Canik Belediyesi sporcularından, Ecem Sonay Birinci 44 kg., Ecem Baysuğ 63 kg., Elçin Fener 52 kg., Emir Öz 55 kg., Beyza Şahin 70 kg., Abdulgani Yaman 55 kg., Emrullah Cafer Aslanoğlu 73 kg.’ da yaptıkları başarılı müsabakalar sonunda Judo Milli takımlarına davet edilme başarısı göstererek Canik’imizi gururlandırdılar

4 yıl önce belediyemiz bünyesinde Antrenör Barış Özen nezaretinde pilot okul olarak İnönü ilkokulunda çalışmalarına başlayan Canik Belediyesi Judo takımımız kısa zamanda büyük başarı gösterdi.

Canik Belediyesi spor birimi sorumlusu Üzeyir Kodan, “Bölgemizde bulunan bütün spor dallarıyla ilgilenen çocuklarımıza başkanımız İbrahim Sandıkçı’nın gayretleri ile destek olmaya çalışıyoruz. Başlatmış olduğumuz ücretsiz spor hat sayesinde çocuklarımızın antrenmanlara ücretsiz ve güvenli bir şekilde ulaşmalarına destek olarak Karadeniz’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bünyemizdeki sporcularımızın başarıları geldikçe gurur duyuyoruz” dedi.

Antrenör Barış Özen ise yapığı açıklamada, “Emeklerimizin karşılığı olarak, bir sporcunun hayali olan ay yıldızı göğsüne takmasıyla mutluluğumuz daha da katlanıyor. Çalışmalarımızda bizleri daima destekleriyle cesaretlendiren Başkanımız İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.