Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Çapa çok sayıda pozisyona girdik olmadı

Ankara Keçiörengücü’ne çok fazla pozisyon verdiklerini belirten Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, “Keçiörengücü hoca değişikliği ile son 13 haftada çok iyi bir çıkış sağladı. Bugün de bunu gördük. Daha önceki karşılaşmalarda yaptığımız analizlerde özellikle 2’nci bölgeden 3’üncü bölgeye geçişleri çok iyi yapıyorlardı. Bir diğeri ise özellikle geriden oyun kurmada çok iyilerdi. Kalecinin ayaklarının da çok iyi olması da artı sağladı. Geriden oyun kurup önde baskı yaptığınız zaman da uzun topları kazanıp daha çok pozisyon üretmeye çalışıyordu. Biz önde basarak başlamayı kararlaştırmıştık. Nitekim de maçın ilk 15-20 dakikası bunu çok iyi yaptık sonrasında çok sayıda pozisyona girdik ama maalesef değerlendiremedik” dedi. 

Orta sahadaki oyuncuları doğru paylaştıramadıklarını ifade eden Fuat Çapa, “Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık bugün başka şeyler konuşurduk mutlaka. Golden sonraki süreçte Keçiören inisiyatifi eline aldı. Orta sahadaki oyuncularımızı doğru paylaştıramadık. Orta sahadaki oyuncuların arasına girip boşalan oyuncuyu topla buluşturmakta zorluk çektik ve dönen topları Keçiörengücü aldı” diye konuştu.

Oyun olarak iyi oynamadıklarını ama iyi mücadele ettiklerini belirten Fuat Çapa, “İkinci yarıya iyi başladık ama Tallo’nun sakatlığı nedeniyle ilk yarıdaki düzene geri dönmek zorunda kaldık. Buna rağmen ikinci yarı girmiş olduğumuz pozisyonlar vardı. 2 tane de pozisyon verdik. Oyun olarak iyi bir oyun oynanmadı ama güzel mücadele oldu. Bu tür karşılaşmalarda oynamanız yetmiyor, mücadele etmeniz de gerekiyor. Rakibin zamana oynaması üzücü. Bugün kaybettiğimiz 2 puanın üzüntüsü var. Ama Cuma günü oynayacağımız karşılaşma ile bunu telafi edip tekrar 3 puanlara başlayacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.