Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Ertuğrul Sağlam'dan Maç Sonu Açıklamalar
banner852

”Maça iki takımda kontrollü başladı. Sonrasında ön tarafta pozisyon bulmaya başladık. Kalemizde golü gördük. Rakibimiz sahadan 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha hem oyun formatimızı değiştirdik ve ataklarımız biraz daha sıklaştı.

Özellikle oyunu kenarları alıp kenardan ceza sahası içerisinde oyuncularımızı buluşmaya çalıştık. Baskılı oyunumuzdan sonra birde penaltıyı bulduk. Tabi penaltıyı atsak bizim için çok iyi olacaktı.. Buradan alacağımız 1-1’lik sonuç bu rövanş maçı için iyi bir sonuç olacaktı. Ama futbolda bir türlü olaylar oluyor.

Penaltı Kaçıyor. Goller kaçıyor. Bugün maçı belki 0-0 da bitirsek yine ikinci maçta bir gol atmak zorunda olacaktık. Dolayısıyla yine cumartesi günü bu oyuncular bize turu getirecek.. Çünkü bizim takımın kalitesi bu skorun üstesinden gelebilecek düzeyde.

Fazlada zamanımız yok. Cumartesi’ye kadar maça iyi hazırlanıp inşallah sahamızda bizi finale çıkaracak hem mücadeleyi vereceğiz hem onun kalitesini ortaya koyacağız hem de skoru alacağız. Oyuncularıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Biz finale çıkacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876