Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Fuat Çapa açıklama yaptı

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, deplasmanda 2-1 kazandığımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Fuat Çapa, "Çok önemli karşılaşmaydı. İlk defa bu hava şartlarında oynadık. Maçtan önce endişemiz vardı. Hava şartlarından dolayı pas yapmak mümkün değildi. 10-15 dakika sıkıntımız oldu. Maçın 10. dakikasından sonra karşılaşmayı kontrol altına aldık. Bugün sonuç bizim adımıza sevindirici. Takımın verdiği mücadele sevindirici. Milli takım arasını çok iyi değerlendirip kalan 9 maçı iyi bir şekilde tamamlayıp Play-Off'a kalmak istiyoruz. Takımımı tebrik ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.