Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Genç oyuncular ve kalanlarla iyi bir başlangıç yapacağız
PTT 1'inci lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, 2016-2017 sezonu, biten sezon ve kulüp ile ilgili açıklamalarda bulundu. Samsunspor'u zor günlerinde bırakıp gitmenin uygun olmayacağını düşündüğü için takımın yeniden başında olacağını söyleyen Engin Korukır, "Mukavelem 2017'ye kadar devam ediyor. Kırgınlıklarımız oldu ama geride kaldı onlar. Bana güzel bir dönemde kucak açan Samsunspor'u ben böyle bir sıkıntılı ve zor bir dönemde bırakıp gitmem uygun olmazdı. Teknik adamlık rahat günlerde takımın ve kulübün yanında olayım, zor gününde çekip gideyim demek değildir. Teknik adam durum ne olursa olsun iyi günde de kötü günde de takımının ve kulübünün yanında olandır. Bende uzun süre düşündüm ve kalma kararı aldım. Eğer ki ben geçen sezon bıraksaydım ya da şu dönemde bıraksaydım anlaşmamı tek taraflı feshedecektim. Çünkü zor durumda olan bir kulüpten ayrılırken para talep etmek bence uygun olmazdı" dedi.

SAMSUNSPOR'U LAYIK OPLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ


Transfer yasağının ve genç oyuncularla sahaya çıkmanın kendilerini etkilemeyeceğini söyleyen Engin Korukır şöyle devam etti:

"Geçen sezon eksiklerimiz de oldu artılarımız da. Son 2 haftaya kadar play off iddiamızı sürdürdük. Herkesin istediği her zaman olmuyor. Yeni bir sezon başlayacak. Eksiklerimiz, genç oyuncularla sahaya çıkmamız ve transfer yasağı bizi etkilemeyecek. Bu mazereti ben kabul etmem. Sezon başında takımı çalıştırmak bizim için bir avantaj. Sezon başında illa ki eleştiriler olacaktır. Ben hepsini kabul ederim. Biz genç oyuncular ve kalanlarla inşallah iyi çalışarak iyi bir başlangıç yapacağız. Samsunspor'u da layık olduğu yere taşıyacağız" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
SamsunEngin Korukır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.