Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Gerçek Yılport Samsunspor bu değil !

Sahi ne oldu bu takıma; bilen var mı ? Samsunsporlu futbolcular da bu sorunun muhtapları olarak, sanırım kendi aralarında, bu sorunun net cevabını arıyorlardır !

Kendimizi kandırmayalım lütfen. " Güneş balçıkla sıvanmaz " diye bir söz var ya işte bu söz; takımın halet- i ruhiyesini çok iyi özetliyor.

Neydi o ilk yarı öyle arkadaş? Adeta uykumuz geldi ! Samsunspor'un bu yarıda, parmaka sayılacak atağı yok gibiydi ! Hatta TRT Spor' dan maçı anlatan spikerin bile neşesi kaçtı, sabrı tükendi ve dedi ki " Gol yok, gol için baskı yok, gol pozisyonu yok "

Adam haklı! Bizim de sabrımz bir anda umutlarımız çabuk söndü. Bırakın gol atmayı, bizimklierin top atacak dermanı kalmamış gibiydi. Sahada ruh gibi dolaşıp, topu bir kaleciye bir kendi oyuncularına atarak 45 dakika umutsuz bir vâka olarak sona erdi ve her 2 takım da gol atamadı.

2. Yarıda ise; ilk yarıya göre daha istekli, arzulu bir futbol sergiledi Samsunspr. Hiç değilse arada bir rakip kalede görünmeye başladık. Eğer bu futbolu ilk yarıda oynasaydık, skor daha farkıl olabilirdi ancak rakip Manisa'dan bir futbolcu kırmızı görüp atılınca, 10 kişilik bir takım bize baskı ve gol yeme korkusu yaşattı.

Bir sözümde o yumruk atan rakip futbolcuya " arkadaş, sen futbolcu musun yoksa kendini ringte döğüşen boksör mü sandın, seni kınıyor ve ayıplıyoruz."

Her şeye rağmen; alınan 3 puan küçümsenemez ama futbol dersen yine kısır, yine istenilen düzeyde değil. O yüzde verilen Millî arada; çok sıkı çalışarak; bu aksayan yönlerini telâfi etmesi şart yoksa bu kısır futbolla, bırakın ilk 2' yi; ilk 6 bile hayal olabilir zira, bu sezon ligde çok güçlü takımlar var.

Aslında daha çok yazılcak şeyler var da şimdilik bu kadar diyor, Samsuspor'a başarılar ve daha güzel bir futbol diliyoruz.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.