Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Hüseyin Eroğlu Rakibe fırsat vermedik
banner852

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Beyçimento Bandırmaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüm. Buraya 5 günlük bir çalışma sürecinin ardından geldim. Eksik oyuncularımız, maçın gidişatında ilk yarıdaki mecbur oyuncu değişikliklerimiz olmasına rağmen takım savunmasını iyi bir şekilde yaptık. Rakibe bir pozisyon dışında fırsat vermedik. Kaçan penaltı, direkten dönen top, girdiğimiz üç gol pozisyonu galibiyeti hak ettiğimizi gösteriyor. Zor bir deplasman gibi görünse de hedefe oynayan bir Samsunspor için daha çok hücum yapmalıydık. Bugün geçiş oyunu ile ataklarımızı gerçekleştirdik ama topa daha çok sahip olmalıyız. Önümüzdeki süreçte daha çok çalışıp gücümüzü yukarıya çekmeliyiz. Topa sahip olduğumuzda organizasyonları daha iyi yapmalıyız. Güçlü ve şampiyonluk hedefleyen takımında böyle olması gerekiyor” dedi.

Yarından itibaren Gençlerbirliği maçına başlayacaklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız. Sakat oyuncularımız bizi üzdü. Diğer oyuncularımız ile yoğun bir çalışma programı ile gelecek haftaya hazırlanacağız. Tüm taraftarlarımızı gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçına bekliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876