Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Hüseyin Eroğlu üzgün olduğunu belirtti
banner852

Samsunspor Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Ankara Keçiörengücü maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Berabere kaldıkları için üzgün olduğunu belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Farklı kazanabileceğimiz bir maçı 2 puan kaybederek tamamladığımız için çok üzgünüm. Özellikle ilk 45'te maçı koparacak çok net 4 pozisyon kaçırdık. Laura, Alim ve Tanque çok net pozisyonları kullanabilmiş olsalardı çok farklı bir skorla kazanabilirdik. Kaçan pozisyonlara ikinci yarıdaki Tanque, Ahmet ve Harris'in pozisyonlarını da ekleyebiliriz” dedi.

Samsunspor’un Süper Lig hedefine ulaşacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Hüseyin Eroğlu, “2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz ama Samsunspor olarak Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza dair inancım her gün artıyor. Buraya gelerek bize destek veren, ekran başından dualarıyla destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Denizlispor maçında tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum. Süper Lige hep beraber çıkacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsunsporAnkara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876