Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

KÖYDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNA

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Samsun Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün destekleriyle bocce sporuna başlayan Gökçün 75'inci Yıl Yatılı Bölge Okulu (YBO) ile Etyemez Alparslan Gül Orta Okulu'nun öğrencileri, büyük bir başarıya imza attı. Dilek Keskin, Kadriye Keskin ve Gülistan Keleş'ten oluşan Gökçün 75'inci Yıl YBO Küçük Kızlar Bocce Takımı, Küçük Kızlar kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. Selma Kalanç, Semra Kocabaş, Satı Gürel ve Aylin Emir'den oluşan Etyemez Alparslan Gül Orta Okulu Bocce Takımı ise Yıldız Kızlar kategorisinde şampiyonluk kupasını Samsun'a getirdi.

Elde ettikleri başarılardan dolayı sporculara çeşitli hediyeler göndererek tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Alaçam ilçemizin köyünden çıkıp, Samsun'a Türkiye şampiyonluğu kazandıran küçük öğrenci sporcularımızı yürekten kutluyorum. Elde ettikleri başarılarla bizlerin gurur kaynağımız olan bu değerli öğrenci sporcularımız, önümüzdeki dönemlerde daha büyük başarılara imza atacaklardır. Ben buna yürekten inanıyorum. Bunun için de üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.

Her 2 kategoride de Samsun'a Türkiye şampiyonluğunu kazandıran yavrularımızı tekrar kutluyor, bu başarıda emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.