Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Lider Samsunspor Manisa'ya hazır
banner852

Kırmızı beyazlı ekip, Manisa Futbol Kulübü maçı hazırlıklarının Samsun etabını bugün yaptığı tek çalışmayla tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde ki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, Manisa Futbol Kulübü ile Cumartesi günü oynayacağı zorlu müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde bugün yapılan son çalışmada kırmızı beyazlı oyuncuların oldukça istekli ve hırslı görüntüleri teknik ekip başta olmak üzere camiada yüzleri güldürdü. 

MORALLER YERİNDE 
Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman koordinasyon, çabukluk ile ısınma, dar alan oyunu, iki grup halinde savunma ve hücum organizasyonlarının ardından son buldu. İdmana ameliyat olan Okan Dernek ve Bünyamin Cesur Karataş ile sakatlığı bulunan Ramazan Çevik katılmadı. Oğuz Gürbulak ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876