Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Osman Köylü Samsunspor`da

TFF 1'nci Lig'de mücadele eden Samsunspor'da teknik direktör sorunu çözüldü. Engin Korukır'ın istifasının ardından Boluspor ve Denizlispor maçlarına antrenör Kenan Yelek gözetiminde çıkan Kırmızı-Beyazlılar, Sivasspor ile yollarını ayıran Osman Özköylü ile el sıkıştı. Yönetimin teklifine olumlu yanıt veren tecrübeli teknik adam, yarın Samsun'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. Samsunspor yönetiminin uzun vadeli bir anlaşma düşündüğü ve Osman Özköylü'nün de bu teklife sıcak baktığı belirtildi. 2.5 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Osman Özköylü ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, yarın sözleşme imzalanacağını söyledi. Takımın başına tecrübeli bir isim getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve bu nedenle uzun süre sessiz kaldıklarını ifade eden Başkan Tutu, Osman Özöylü ile uzun süreli çalışmak istediklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.