Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Özalan Maç Sonrası Açıklama
banner852

 Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, TFF 1. Lig'in 3. haftasında sahalarında 1-0 mağlup oldukları Adana Demirspor maçında iyi oynamalarına rağmen yenildikleri için üzüldüklerini söyled.

Özalan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ani gelişen ataktan yedikleri gol sonrasında oyuncularının moral ve motivasyonunun kaybolduğunu bildirdi.

Takımın hücum bölgesini değişiklikler yaparak güçlendirdiklerini aktaran Özalan, "Gol atmak için tüm riskleri aldık. Çok gol pozisyonuna girdik ve bunları gole çevirmemiz gerekiyordu. Bir tane gol atabilsek belki maç daha farklı bir şekilde bitebilirdi. Hakemin kötü yönettiği ve iyi oynadığımız bir maçtan mağlup ayrılmak çok üzücü. " diye konuştu.

Takımının özellikle kanatları iyi kullanamadığına işaret eden Özalan, kendi sahalarında kaybetmekten memnun olmadığını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876