Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Samsun'da Futbol Şehitleri unutlmadı
banner852

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenler için Asri Mezarlık'ta düzenlenen anma törenine katıldı.

Türk spor tarihine 'futbol şehitleri' olarak geçen feci kazada yaşamını yitiren Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomiç ile Otobüs Şoförü Asım Özkan için düzenlenen ve Teknik Direktör Nuri Asan'ın kabri başında gerçekleşen anma töreninde, elim kazanın üzerinden 33 yıl geçmiş olmasına rağmen kazada hayatını kaybedenlerin acısının hala taze olduğunu dile getirerek, bu acıyı herkesin içinde hissettiğini ancak yakından tanıyanların çok daha fazla hissettiğini belirten Samsun Valisi, kazadan yaralı olarak kurtulan ve kısa bir süre önce vefat eden Emin Kar ve kaza anında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

Törenin ardından kısa süre önce aramızdan ayrılan Samsunsporumuzun eski futbolcusu ve Eski Başkanı Emin Kar'ın kabrini ziyaret eden Sayın Valimiz kabri başında dua etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876