Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

SAMSUN FUTBOLU KAN KAYBEDİYOR !

Yılport Samsunspor; geçtiğimiz hafta, İzmir deplasmanında karşılaştığı 1. Lig maçında; rakibi Menemenspor karşısıında, mağlubiyetten, uzatma dakikasında kaydettiği golle maçı 2- 2 berabere bitirip; 58 puanla ve averajla 3. sıraya geriledi.

Böylece; bu sonuçla birlikte Samsunspor hem 2. likten oldu hem de rakiplerinden Adana Demirspor'a yakalandı. Adana takımı Samsunspor' la aynı puanı ( 58) paylaştı fakat aveveajla Samsunspor bir sıra aşağı, 3. lüğe geriledi.

Yılport Samsunspor; 19 Nisan Pazartsi günü; evindeBursaspor ile karşılaşacak.

Samsnspor Akademi Ligi ( U 19 ) takımız ise Menemenspor U 19 takımını 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederer gönülleri fethetti.

Bir diğer Samsun takımımız Çarşambaspor ise; evinde oynadığı maçta rakibi Osmaniyespor' a 2-0 mağlup olarak, taraftarlarını üzdü ancak; Misli con 3. Lig, 3. Grup takımı, yeşil- beyazlılar; bu skora rağmen, Play- Off için 5. sıradan play- Off iddiassını korudu.

14 Nisan Çarşambagünü oynanan 3. Lig, 3.Grup maçlarının sonuçları ve puan sıralaması şöyle oluştu :

Arhavispor 0- Erbbaspor 3

Cizrespor 0- Esenler Erokspor 0

Çarşambaspor 0- Osmaniyespor 2

Karşıyaka 1- Şile Yıldızspor 0

Çatalcaspor 1- Isparta 32 Spor 0

Somaspor 1- Altındağspor 0

Yalovasor 2- Gölcükspr 1

Bu sonuçlara göre, puan durumu ve sıralama şöyle ( İlk 8 ):

1- Somaspor 65

2-Esenler Erokspr 58

3- İçel İ.Yurdu 51

4- Çatacaspor 46

5- Çarşambaspor 43

________________________

6- Şile Yıldızspor 42

7- Isparta 32 Spor 41

8- Karşıyaka 40

Bu arada; Kadınar Futbol1. Ligi maçları da 17 Nisan Cumaretesi günü başlıyor. Samsun İlkadım Yabancılar Pazarıspor, A Grubu, ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak.Maçlar Antaya' da oynanacak.

Haber :Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.