Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Samsun kırmızı beyaz siyaha boyandı !
banner852

Yine; Samsunspor, 3. sıradaki 46 puanlı İstanbulspor, 44 puanlı Altınordu, 42 puanlı Adaa Demirspor, 41 puanlı Altay, 41 puanlı Tuzlaspr, 39 puanlı Keçiörengücü ile kııyasıya, amansız bir mücadeeye girişti.

Bu sezon adı Süper Toto 1. Lig olarak değiştirilen PTT 1. Futbol Ligi'nde heyecan dorukta. Samsunspor 2-2 biten ve kural hatası olduğu halde, TFF Bereket Sigorta Ümraniyespor maçını 2-2 olarak tescil etti fakat Yılport Samsunspr; bu maçı kural hatası nedeniyle Tahkim' e götürmeye karar verdi.

Öte yandan; Samsunspor, ligi Lider veya ilk 2' de bitirirebilmek için çalışma temposuna hız verdi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibi, futbolcuları bu konuda uyardı ve işin ciddiyetini dile getirmeye devam edip, futbolcuları şampiyonluk ve Süper Lig yolunda motive etmeye çalışıyor.

Bu sezon; Samsunspor taraftarları da her zamanki gibi, takımlarından, manevi desteklerini esigemiyor. Bu amaçla; Samsun spor sevdalıları, iş insanlar, esnaflar, şehri Şampiyon Samsunspor dev bayraklarıyla süslüyor.

Samsun Atakum Türkiş' de Cenikli kardeşler; sahibi oldukları iş yerindeki ana caddeye de vSamsunspor bayrakları asarak Samsunspor'a şampiyonluk desteği verdi.

İş insanı Emrah Cenikli; " Bu astığımız Samsunspor bayrakları az bile. Ayrıca, sadece biz değil; tüm Samsun ili ile ilçelerimizi, esnaflarımızı, Samsunspr' a gönül veren herkesi de Yılport Samsunspor bayraklarıyla şehrimizi ve ilçelerimizi süslemeye davet ediyoruz.

Bu yıl, inşallah Şampiyon olarak Süper Lig' e yükseleceğiz ve bizler şehir olarak, takım yönetimi, teknik direktörümüz sayın Ertuğrul Sağlam hocamız ve kulüp başkanımız sayın Yüksel Yıldırım bey ve biz taraftarlar olarak, Şmpiyon olacağımıza ve Süper Lig' e çıkacağımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz."şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876