Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Samsunspor 3 puanı aldı

19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça kırmızı beyazlılar, hızlı başladı. Samsunspor ilk dakikalarla birlikte oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı başandı. Kırmızı beyazlılar, kanatlardan Yasin ve Guido ile etkili olurken; galibiyet golü ise gecikmedi. Organize atağı ile topu ileri de Yasin ile buluşturan kırmızı beyazlılar, tecrübeli oyuncunun net vuruşu ile skor avantajını eline geçirdi. (1-0) 

GOLLER GELDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine kontrollü bir oyunla başlayan kırmızı beyazlılar, rakibin ilk atağında kalesinde golü gördü. Bodul'un karambol golüyle skoru eşitledi. (1-1) Beraberlik golünün ardından her geçen dakika temposunu artıran kırmızı beyazlılar, önce Veli Çetin ile farkı yeniden 1'e sonrasında ise İlyas'ın şık golüyle farkı 2'ye çıkardı. (3-1) Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsunspor, sahasında oynadığı son maçtan galibiyetle ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.