Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür’den Açıklama
banner852

Hafta sonu oynadığımız Menemenspor maçını değerlendiren Samsunpor Basın Sözcüsü Ender Gür, “Menemenspor karşılaşmasında talihsiz bir maç oynadık. Evimizde hiç maç kaybetmediğimiz bir sezonu yaşıyorduk bu haftaya kadar. Bu hafta evimizde kaybetmiş olduk. Özellikle Ümraniyespor maçında istemediğimiz bir mağlubiyetinin ardından galibiyet serisine kendi evimizde, kendi seyircimizin önünde başlamak istiyorduk. Kimsenin beklemediği, istemediği bir sonuçtu. Maça da iyi başlamıştık. Ama ikinci yarı o beklediğimiz reaksiyonu kazanabilecek pozisyonları da bulmamıza rağmen maalesef bir türlü olmadı. İki hafta üst üste kaybedilen 6 puan var. Geçen hafta da Ümraniyespor maçında büyük bir avantajı kaybetmiştik. Bu hafta da Eyüpspor’un, Bandırmaspor’un, Erzurumspor’un kaybettiği hafta da avantajı elimizden kaçırmış olduk” dedi.

Hafta sonu oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hakkında konuşan Ender Gür, “Artık haftalar yavaş yavaş tükeniyor. Telafisi zor haftalara giriyoruz. Ama son maça kadar bu takım iddiasını sürdürecektir. 2 hafta üst üste mağlup olmamıza rağmen iddiamızdan halen bir şey kaybetmedik. Önümüzde çok daha hayati önem taşıyan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması var. Hazırlıklarımızı Erzurumspor karşılaşmasının ciddiyeti bilinci içerisinde yürütüyoruz. Takımımız hocamız nezaretinde çalışmalarını sürdürüyoruz. Her hafta söyleyeceğim, hocamıza güveniyoruz, takımımıza inanıyoruz. Biz bu teknik heyetle, bu oyuncu grubuyla bu sezonu tamamlayacağız. İnşallah hedeflediğimiz sonucu hep birlikte sezon sonunda yaşamış olacağız. Son hafta, son maç, son düdüğe kadar bu mücadele devam edecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsunspor Basın sözcüsü Ender Gür, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sakat ve cezalı oyuncular hakkında da bilgi veren Ender Gür, “Alaaddin’in sakatlığı devam ediyor. Milli takım arasından sonra takıma dönebilecek. Savicevic bu hafta takımla birlikte çalışıyor. Cihan’ın bir sakatlığı var. Muhtemelen Erzurumspor karşılaşmasında olamayacak. Onun dışında çok belirgin bir sakatlık yok. Nurullah’ın cezası bitti bu hafta oynayabilecek” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ender GürSamsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876