Öne Çıkanlar Yangın tüpü Nihat Kale
banner798

Samsunspor'da Düş Kırıklığı

19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, Yasin ve Hamroun ile kanatlardan etkili oldu. Hamroun ile bir topu direkten dönen kırmızı beyazlılar, savunmasını orta sahaya kadar çıkardı. Kontraataklarla Samsun kalesine yüklenen konuk takım, devrenin son bölümlerinde Metehan'ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

SAMSUNSPOR FİNALİ KAÇIRDI

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, İlyas'ın oyuna girmesiyle oyunda üstünlüğü tamamen eline geçirdi. Hamroun ve Yasin Öztekin ile kanatlardan etkili olan Samsunspor, Nadir'in penaltı golüyle skoru eşitledi. Daha sonra baskını artıran kırmızı beyazlılar, Yasin ile skoru 2-1 e getirdi. Bir gol daha bulmak için risk alan Samsunspor, Enes Destan'ın golüne engel olamadı ve final şansını kaybetti. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSÜPERLİG
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.