Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza bafrada kaza kurşunu
banner867

Samsunspor'da neler oluyor
banner852

TFF 1.ligte mücadele eden Samsunspor ülke gündeminden düşmüyor.Samsunspor Kulüp başkanı Yüsek Yıldırım'ın sosyal medya sözlerine Eski Başkan İsmail Uyanık'tan açıklama geçikmedi.

Samsunsporlu taraftarlar, kulüp içinde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili 

NAKİT PARANIZ VARSA SATMAYA HAZIRIM

Bir paylaşımın altına Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Siz beni yolunacak kaz mı görüyorsunuz? Kulübü isteyene satmaya hazırım. Varsa nakit paranız indirim de yapmaya hazırım. Hemen konuşalım. Öyle davul bende ve tokmak başkasında yok artık! 2. Lig'de ilk sene bir kere lider olmamıştık. O günleri çok çabuk unuttunuz. Yeter artık!" ifadelerini kullandı. Kırmızı-Beyazlılar paylaşımın altına yüzlerce yorum yazdı, tepkiler oldu.

NİYETİ CİDDİ İSE

Diğer yandan Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Uyanık da katıldığı sohbette kendisi ile Yüksel Yıldırım'ın aynı karede paylaşılan fotoğraflarına ve yorumlara yönelik şu ifadeleri kullandı; "Arkadaşlar rica ediyorum. Bahsettiğiniz birlikteliğin olması söz konusu değil. Bu tür paylaşımlar lütfen yapmayın."

İsmail Uyanık ayrıca Yüksel Yıldırım'ın "Kulübü isteyene satmaya hazırım" sözlerine ise şu yorumda bulundu; "Arkadaşlar, bu böyle ayaküstü konuşulacak bir konu değil. Yüksel beyin niyeti ciddi ise ben finansal anlamda gerekli adımları atarım. Ancak bu böyle olmaz. Ben yine altını çizerek diyorum ki; 'Samsunspor'un ve Yüksel beyin birlikte olması lazım, Yüksel bey bıraksın' demiyoruz. Eğer şartlar niyetler ciddiyse oturulur, konuşulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876