Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Samsunspor'da Taner Taşkın dönemi başladı
Bu sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Samsunspor'da teknik direktörlüğe Taner Taşkın getirildi.
Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Genel Menajer Yardımcısı Ercan Koloğlu ile teknik direktör Taner Taşkın katıldı.

Taşkın, burada yaptığı konuşmada, zor bir görev aldığını söyledi.

Samsunspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Taşkın, "Samsunspor, yabancısı olduğum bir camia değil. Daha önce burada yardımcı hocalık yaptım. İnşallah bu birliktelikten şampiyonluk çıkacaktır. Daha önce çalıştırdığım takımlarda 2 şampiyonluk yaşadım. İnşallah 3'üncü apoleti de burada takmak istiyorum. Zor bir görev aldık. Camianın büyüklüğünü biliyorum. Bu stresi kaldırabilecek güçteyiz. Daha önce burada çıraklığımı yaşadım. Allah izin verirse bu sene ustalığımı yaşamak istiyorum." ifadesini kullandı.
Taşkın, öncelikli hedeflerinin Spor Toto 1. Lig'e yeniden çıkmak olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Yeni yönetim kurulu burada bir scout ekip oluşturmuş. Onların havuzunda biriken oyuncu grubu ile kendi kafamdaki oyuncu grubunu birleştireceğiz, ortak bir noktada buluşacağız. Burada doğru bir takım çıkartmaya çalışacağız. Buraya yakışır bir oyuncu grubu getirmeye çalışacağız. İnce eleyip sık dokuyacağız. Burada samimi bir hava var. Güçlü bir Samsunspor için buradayız. Hedefimiz Süper Lig. Bu lige özgü oyuncular seçeceğiz. Tamamen para pul sevdalısı olan oyuncuları buraya sokmamaya çalışacağız. Belki birkaç tane oyuncu alabiliriz."

Konuşmaların ardından Taşkın, kendisini 1 yıllığına Samsunspor'a teknik direktör yapan sözleşmeyi imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.