Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

Samsunspor'da yenilgi sonrası açıklama!
banner852

Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kaybedilen Kastamonuspor 1966 maçını değerlendirdi. 

Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten İsmet Taşdemir, “Geldikten sonraki bu 7’nci maçımızdı. İlk geldiğimiz hafta da mağlup olmuştuk. O zaman canımız çok yanmıştı. Bugün de yandı ama bir fark vardı. Bugün son ana kadar kovalayan, isteyen bir takımımız vardı. Onu gördük. Ama son noktalardaki beceriksizlik, final paslarında ya da girdiğimiz pozisyonlarda iyi değildik. Burada etkenler çoktur ama bu etkenlere girmeyeceğiz. Lig devam ediyor. 4 puan fark oldu. Bugün yine birlik ve beraberlik zamanı. Bunu sağlamaya çalışalım” dedi.

Konuşmasında taraftara da seslenen İsmet Taşdemir, “Kötü günde bizim yapımızda olun. 4 puanlık fark emin olun çok önemli değil. Bundan sonra bizim sonraki hedefimiz içerideki 2 maçı kazanıp, Ankara’ya finale gitmek. Final maçları daha da olacak. Şu anda bir avantajı yitirdiğimizi düşünüyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızla birlikte çok üzgünüz. Önce bu üzgünlüğümüzü giderip, tekrar yarışa ortak olup devam etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Maçta pozisyon bile vermeden mağlup olduklarını ifade eden İsmet Taşdemir, “Yediğimiz gol öncesi faul vardı. Ben de hakeme söyledim. Hakem bana faul olmadığını söyledi. Buna diyecek hiçbir şeyimiz yok. Bu saatten sonra mazeret üretmeye kalkarsak, ‘hakem öyle yaptı, saha böyleydi’ diye mazeret üretiriz ama bundan sonra mazeretten sonra biz neleri eksik yaptık, onu tekrar giderip, önlemini alarak tekrar yolumuza devam etmenin düşüncesi içerisindeyiz. Dolayısıyla biz sadece buna bakıyoruz. Bence de yüzde 100 fauldü. Taç atışında dalgınlığımızdan gelen gol dışında ilk yarı sahamıza girmediler. İkinci yarı bir tane karambol vardı. Maçta pozisyon bile vermeden mağlup olduk. Bizim 3-4 tane gol olabilecek pozisyonumuz vardı” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876