Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Samsunspor'dan açıklama
banner852

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Taraftarlarımız kadar iyi olmuş olsaydık buradan galibiyet alırdık. Bu mücadeleyi çok daha çetin bir şekilde devam ettireceğiz ve sürdüreceğiz” dedi.

İrfan Buz, 2-2 berabere kaldığımız Manisa Futbol Kulübü maçını değerlendirdi. Kazanmak istediklerini fakat berabere kaldıklarını belirten İrfan Buz, “Çok önemli bir müsabakaya çıktık. Manisa buraya lider geldi. Biz de kendi sahamızda bu kadar güzel bir ambiyansta taraftarlarımız bizi inanılmaz derecede destekledi. Burada kazanmak istiyorduk. İlk 15 dakika oyuna iyi başladık. Orada golü bulmuş olsaydık daha farklı olabilirdi. Fakat 2 tane gol yedik. Beni şaşırtan tecrübeli arkadaşlarımızın burada istediğimiz performansı gösterememesi. Sadece 1, 2 oyuncu değil, orta sahada da istediğimiz oyunu tutturamadık. Rakip bunları çok iyi yaptı” dedi.

Galibiyeti taraftara hediye edemedikleri için üzgün olduklarını ifade eden İrfan Buz, “İkinci devrede biraz daha riskli oynamak istedik. 3-5-2’ye dönmek istedik. Fakat istediğim gibi 3-5-2’yi oturtamadık. Ondan dolayı 4-4-2’ye döndük. Bir gol attıktan sonra bizim takımın dönebileceğini biliyorduk ve nitekim de öyle oldu.  Özellikle bu ambiyansta galibiyeti taraftarlarımıza hediye edemediğimiz için üzgünüz. Bu konuyu çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

İkinci yarı daha istekli ve daha ısırgan bir takım olduklarını ve bunun üzerinde devam edeceklerini belirten İrfan Buz, “Aslında ne olursa olsun bu tür maçlar çok farklı sonuçlanır. Burada risk almak zorundasınız. Siz de gol atmak zorundasınız. 2 tane Atabey’in golüyle müsabaka berabere bitti. İçeride tecrübeli arkadaşlarımıza ilk devrede oynadıkları oyunun yakışmadığını söyledim. İlk devre yapımıza uygun olmayan, ısırmayan, ikili mücadelelerde olmayan bir takımı izledik. Bu beni üzdü. Her şeyi yapabilirsin ama ısırmak zorundasın. Çünkü kendi sahanda oynuyorsun. Ben baskıyı da kabul etmiyorum. Futbolcum orada onu yapacak. Buradan derslerimizi çıkartacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Lig maratonu çok uzundur. Eğer bu takım ikinci devredeki gibi dönebiliyorsa maçı da kazanmak durumundaydı. Bazı şeylerin ikinci devrede daha istekli, daha ısırgan bir takım gördüğümüz için bu yolun üzerinde devam edeceğiz. Önümüzde Çarşamba günü Amed Sportif Faaliyetleri maçı var. Ona hazırlanacağız. Biz taraftarlarımız kadar iyi olmuş olsaydık burada çok farklı galibiyet alırdık. Bu mücadeleyi çok daha çetin bir şekilde devam ettireceğiz ve sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporIrfan Buz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876