Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner867

Samsunspor'dan kadın taraftarlara "55" liradan kombine satışı
banner852
Samsunspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, İsmail Uyanık'ın kulüp başkanlığa gelmesinin ardından birçok değişikliğe ve farklı projelere imza atıldığı belirtildi.

Açıklamada, tribünlere kadın eli değmesini isteyen kulübün VIP tribünü hariç tüm tribünlerde geçerli olmak üzere kadınlara 55 liradan kombine satışlarına başladığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'de bir ilke imza atarak kadınlarımız için 55 liradan kombine satışı başlattık. Hayatın her alanında şanlı formamızı gururla giyen siz kadınlarımıza, tribünlere hanım eli değsin diye kombinelerimiz 55 lira. VIP tribün hariç diğer tüm tribünler için geçerli olan bu kombineler, milli mücadelenin meşale kenti Samsun'u, ayrıcalıklı bir noktaya taşıyacak. Tribünlere farklı bir bakış açısı ve kültür getirmeyi amaçlayan kulübümüz, özellikle kadınlarımız ve çocuklarımıza yönelik bazı yenilikleri de hayata geçiriyor. Gün çocuğunu elinden tutup 19 Mayıs'a gelme, 'Biz de buradayız' deme günüdür."

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSpor Toto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876