Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Samsunspor, Eskişehir'de puan peşinde
banner852
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, kümede kalmak için Eskişehirspor'dan mutlaka puan veya puanlar almak zorunda olduklarını söyledi.

Zeren, açıklamada, Samsunspor'un yarın deplasmanda Eskişehirspor'la tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacağını vurguladı.

İki takımın da kümede kalmak için mücadele ettiğine dikkati çeken Zeren, şu ifadeleri kullandı:

"Samsunspor ile Eskişehirspor, Türkiye'nin en köklü kulüplerinden. İki takım da şanlı tarihe sahip ancak ligde geldiğimiz durum nedeniyle iki ezeli ve dost takım zor bir karşılaşmaya çıkacak. Eskişehirspor da biz de ligde tutunabilmek adına mücadele veriyoruz. Kümede kalmak için Eskişehirspor'dan mutlaka puan veya puanlar almak zorundayız. Takımımız hafta içinde tüm hazırlıklarını buna göre yaptı. Umarım sahadan iyi sonuçla ayrılan taraf biz oluruz."

Zeren, takımdaki sakat oyuncuların can sıktığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sakatlığı bulunan Ufuk Budak kesin olarak oynamayacak. Muhammet Beşir, Ahmet Cebe ve Ahmet Burak Solakel ile Davy Claude Angan'ın ağrıları var. Göksu Türkdoğan kart cezalısı. Eksik oyuncularımızın fazlalığı biraz moralimizi bozuyor. Sakat oyuncularımızın durumu maç saatinde belli olacak ama ne olursa olsun, bizde böyle stresli atmosferi daha önce yaşamış oyuncular var. Bulunduğumuz pozisyondan bir an önce çıkabilmemiz için kazanmamız gereken bir maç. Bunun için tüm oyuncularımızın görev verilmesi takdirde sahada en iyi mücadeleyi vereceğine inanıyoruz."

Yeni Eskişehir Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak alt sıraları yakından ilgilendiren maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Spor Toto 1. Lig'de 31. haftaya Eskişehirspor 31 puanla 16., Samsunspor ise 34 puanla 14. sırada girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876