Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Samsunspor galibiyeti değerlendirdi

Teknik DirektörHüseyin Eroğlu, kendi sahamızda 5-0 kazandığımız Altaş Denizlispor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayan Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “Öncelikle engelli kardeşlerimize ve ailelerine seslenmek istiyorum. Sevgi varsa engel yoktur. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli çocuklarımızın spor yoluyla hayata uyumunun çok daha kolay olduğu bilimsel bir gerçek. Aileleri, engelli çocuklarını spora yönlendirmeye çağırıyorum. Bu galibiyeti de onlara hediye ediyoruz” dedi. 

Konuşmasında taraftara seslenen Hüseyin Eroğlu, “Çok önemli bir galibiyet elde ettiğimiz için mutluyum. Maçın genelinde oyun üstüğünlüğü bizdeydi. Coşkulu ve tempomuz yüksekti. Hücum oyunumuz iyiydi. Skor 5-0 ama daha azla da olabilirdi. Rakibe pozisyon vermedik. Oyuncularımı kutluyorum. Zor şartlarda mücadele eden Denizlispor'a bundan sonraki maçları için başarılar diliyorum. Ancak ben bu röportajda öncelikle taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Geldiğimden bu yana her hafta daha iyi oynuyor, şampiyonluk iddiamızın sözde kalmayacağını gösteriyoruz. Ancak İlk 9 sıradaki takımlarının tamamının ilk 2'den çıkma hedefi var. Futbol kültürü ve geçmişi yüksek bir kentteyiz. Başkanımız Yüksel Yıldırım altyapısından üstyapısına nefis işlere imzasını atmış durumda. Biz teknik heyet ve sporcular da yöneticilerimiz gibi Samsunspor'u Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Lig'e taşımak istiyoruz. Tribünlere gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu hafta taraftarlarımızı davet etmiştim. Yine tribünler o bizim geçmişte gıptayla baktığımız kalabalıklardan yoksundu. Yine sesleniyorum, ‘Gelin omuz verin. Kenetlenelim ve bu hasrete hep birlikte son verelim’. Sizinle bir kişi fazla olacağız. Size ihtiyacımız var. Oynayan oynamayan tribünde olan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.