Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Samsunspor hazırlık maçında 1-0 galip geldi
banner852

Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde oynanan maçta Samsunspor sahaya Nurullah, Alaaddin, Boli, Recep Burak, Hakaj, Osman Çelik, Hasan Kılıç, Gökhan Karadeniz, Çinari, Yasin ve Tomane 11’i ile çıktı. İlk yarıyı Tomane’nin attığı golle 1-0 önde tamamlayan takımımızda ikinci yarı Ercan, Necmican, Hüseyin, Ali Ülgen, Semih, Cihan, Plumain, Darri, Ahmethan ve Mehmet Akyüz oyuna dahil oldu.

Gençlerbirliği ise Ramazan, Ömürcan, Arda Kızıldağ, Mert, Kerem Can, Grechyshkin, Rahmetullah, Mustafa Hüseyin, Serdarcan, Lualua ve Lima 11’i ile sahaya çıktı. İkinci yarıda da İlker, Metehan, Übeyd, Muhammed, Belyaev, Gökhan Altıparmak, Kerim Avcı, Arda Tuzcu, Ali Eren oyuna dahil oldu.

Samsunspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Maçı Ankara bölgesinden Burak Güner, Aykut Küçük ve Selçuk Gökgöz yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Tuncay Sağlam görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876