Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Samsunspor idmanında gerginlik
banner852

İlyas - Bahattin'den sonra şimdi de Okan Dernek ve Ferhat Çulcuoğlu arasında gergin dakikalar yaşandı. Sabah yapılan antrenmanın çift kale bölümünde saha içinde birbirleriyle sözlü olarak tartışan sonrasında ikili arasında kısa süreli bir elektriklenme yaşanan oyuncuları takım arkadaşları yatıştırdı.

Teknik direktör İrfan Buz'un müdahalesiyle olay daha fazla büyümeden önlendi. Her iki oyuncusundan idmanı bırakmalarını ve soyunma odasına gitmelerini isteyen tecrübeli teknik adam, çift kaleyi kaldığı yerden devam ettirdi. İdman sonrasında yapılan basın toplantısında konunun hatırlatılması üzerine konuşan teknik direktör İrfan Buz, "Aile arasında böyle şeyler olabilir. O anda çok sinirlendim. Çünkü güzel giden bir antrenman vardı. Ama kendimi aramızda bu işi çözeriz. Her şey yolunda" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876