Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Samsunspor İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda

İstanbulspor Samsunspor, TFF Birinci Ligi'nde haftanın en önemli karşılaşması yarın akşam İstanbul'da oynanacak. Ligin şampiyonluk adayı Yılport Samsunspor, üst sıraları zorlayan yakın takipçisi İstanbulspor'a konuk oluyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 19.00 da başlayacak kritik müsabakayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek. Doman'ın yardımcılıklarını Murat Temel ve Bersan Duran yapacaklar. Karşılaşma TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Ligin ilk devresinde 19 Mayıs Stadyumu'nda rakibine karşı 3-0 kaybeden Samsunspor, deplasmanda rövanşı alarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız dönmek istiyor. Bugün yaptığı son çalışmanın ardından havayoluyla İstanbul'a uçan kırmızı beyazlı ekipte, hafif sakatlığı bulunan Hamroun yarın ki müsabakada takımdaki yerini alamayacak. Bunun dışında önemli bir eksiği bulunmayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hedeflerinin 3 puanla Samsun'a dönmek olduğunu açıkladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.