Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner798

Samsunspor Keçiörengücü maçı ne zaman hangi kanalda

Spor Toto Birinci Ligi'nde 24.hafta heyecanı başlıyor. Ligin en güçlü şampiyonluk adayı Yılport Samsunspor, Pazar günü deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran kırmızı beyazlı ekip, Ankara'da oynayacağı kritik Keçiörengücü karşılaşmasını kazanarak yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmenin hesapları içinde. Ankara Aktepe Stadı'nda saat 13.30 da oynanacak ve iki takım açısından büyük önem arzeden müsabakada tecrübeli hakem Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak kritik müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte Tomane'nin dışında önemli bir eksik bulunmuyor. 

Kırmızı beyazlılar, 10 maçlık yenilmezlik serisinde birbirinden zorlu ve bir o kadar stresi yüksek maçlar oynadı. Özellikle İstanbulspor'u deplasmanda tek golle mağlup etmesinin ardından şehirde Samsunspor bayrakları cadde ve sokaklara asılmaya başlandı. Kırmızı beyazlılar, bu 10 maçlık seride sadece bir kez berabere kalırken; 9 maçta toplamda 27 puan aldı. Rakip filelere 25 gol bırakan kırmızı beyazlılar, kalesinde ise sadece 8 gol gördü. Samsunspor taraftarı ise takımlarının şu andaki durumundan gayet memnunlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.