Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Samsunspor maçı ne zaman?
banner852

Yılport Samsunspor'da nefesler tutuldu. Kırmızı beyazlılar, ligin ikinci haftasında sezona Balıkesirspor karşılaşmasıyla başlayacak. Uzun bir aradan sonra tribünlerin taraftara açılmasıyla birlikte şehirde büyük bir heyecan yaşanırken; kırmızı beyazlı ekipte ise hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30 da oynanacak zorlu puan mücadelesi TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Öte yandan; TFF 1. Lig 2021-2022 sezonu karşılaşmalarının 90 dakikalık heyecanı yine TRT ekranlarında yaşanıyor. 4 gün sürecek ikinci hafta karşılaşmalarında 9 maç, 8 farklı şehirden canlı yayınla TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

TFF 1. Lig'de 12 farklı şehirden 19 takımın Süper Lig hedefi için müthiş rekabetinin tüm karşılaşmaları canlı yayınla ekranlara geliyor. Ayrıca Süper Lig karşılaşmalarının naklen yayını Radyo 1’de, maçların özet görüntüleri ise TRT Spor’da yayımlanıyor. 20 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da Samsunspor - Balıkesirspor maçı ile başlayacak ligin 2. hafta karşılaşmaları canlı yayınla ekrana gelecek. TRT Spor’da canlı yayımlanacak TFF 1. Lig ikinci hafta karşılaşmaları şu şekilde;

Cuma
20.30: Samsunspor - Balıkesirspor

Cumartesi
17.00: Eyüpspor - Ankara Keçiörengücü
21.45: Adanaspor - Gençlerbirliği

Pazar
17.00: Ümraniyespor - İstanbulspor
19.15: Ankaragücü - Kocaelispor
21.45: Manisa BBSK - Denizlispor

Pazartesi
20.30: BB Erzurumspor - Bursaspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876