Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Samsunspor Play-Off'a Göz Kırptı

Özellikle; rakibin 10 kişi kalmasıyla da rahat bir oyun sergileyen Yılport Samsunspor; bundan önceki Balıkesirspor deplasman maçını da 2- 0 ile geçerek, iyi sinyaller vermişti.

Belli ki Fuat bey hocamız; takımı Antalya'da iyi hazırlamıştı ki bunun semeresini almaya başladık. Aslında bizim hedefimiz; Play-off'tan ziyade ilk 2 sıra içindi fakat şu anda görüne n odur ki, 21 oyunda 14 galibiyet, 3 beraberlik,4 mağlubiyet, 37 gol atıp, 17 gol yiyen, artı 20 averaj ve 45 puan yapan bir Ümraniye Bereket Spor ile; 21 oyun, 14 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet, 34 atıp 16 gol yiyen, 18 averaj ve topladığı 45 puanla 2. srada yer alan MKE Ankaragücü takımları, zirve için avantajlı durumdalar.

Bu 2 takımı ise 38 puanlı BB Erzurumspor,3. 36 puanlı Bandırmaspr 4. 36 pan ve averajla İstanbuspor 5. bir maçı kar nedeniyle ertelenen Eyüspor averajla ve 36 punla 6. ilk haftayı bay geçen Yılport Samsunspor 20 oyun, 9 galibiyet, 6 beraberli, 5 mağlubiyet,31 gol atıpyediği 23 gol, + 8 averaj ve topldığı 33 puanla 7. sırada yeraldı.

Elbette ki gönlümüz; Samsnspor'umuzun ligi ilk 2'de bitirmesinden yana fakat bu ilk 2 sıraya yerleşmek pek de o kadar kolay olmayacak gibi görünüyor. O nedenle; ilk 2'den sonra sıralanan takımların da oldukça güçlü olmaları, play-off mücadelesinni de öyle pek kolay olmayacağının sinyallerini veriyor!

8. sıradaki 32 puanlı Adanaspor, 28 puanla 9. sıradaki Manisaspr'u, bir maçı eksi, 27 puanla 10. sıradaki Tuzlaspor'u da Play- off mücadelesinde yabana atmayalım ! Kısacası; bu sezon 1. Lig, oldukça zor ve mücadele dolu geçecek ve geçiyor da.

Özellikle İstanbulsor; golcü oyuncularıyla, İzmir deplamaında Altınordu gibi güçlü bir takımı 5-0 gibi farklı ve net bir skorla mağlup ederek, rakiplerine göz dağı verdi !

Samsunspor'u yeni trasferleri de pek fena görünmediler ama ebete ki daha tam bir uyum aşamasını sağlamış durumda değiller fakat en kısa zamanda bu yenilerin de takıma uyum gösterip, daha iyi bir takım olma yolunda mesafe katedeceğine inanıyoruz.

Zaten her bir maç; inanç., ruh, ekip oyunu gibi, arkadaşlık, dostluk, sevgi ve saygıya dayalı bir bütünlük; birlik ve beraberlikle çözüme kavuşabiir.

Bizler; Yılport Samsunspor'un, tüm bu özellikleri zamanla kaznmlarına katacağından eminz ve bekliyoruz. Başkanımız sn. Yüksel Yıldırım, hocamız sn. Fuat Çapa, yönetim kurulu, taraftarlar ve futbolcular el-ele, omuz- omuza vererek, Samsunspor'umuzu özlenen hedefe ve başarıya taşıyacğından oldukça umutluyuz.

Samsunspr'a başarılar dileriz.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporPlayoff
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.